Hoe werkt Techniekbazen?

Bouwend Nederland organiseert in samenwerking met Stichting TechNet Eemland een challenge waarbij leerlingen van middelbare scholen worden uitgedaagd om het beste techniekidee voor hun school of directe leefomgeving te bedenken. Het beste idee word beloond met €3000,- en uiteindelijk uitgevoerd.

OP MAAT GEMAAKT

Meedoen aan Techniekbazen is geheel kosteloos en past binnen het curriculum (samenwerken, rekenen, etc.) Het wordt op maat gemaakt voor de deelnemende scholen en heeft een flexibele doorlooptijd tussen november en mei. Het kan bijvoorbeeld in een kort tijdsbestek worden gerealiseerd, zoals tijdens de techniekweek. Ook kan het over een langere periode worden uitgesmeerd. Om helder van start te gaan kan je alvast het stappenplan bekijken. De ‘kick-off’ is bedoeld om het project op te starten en te verduidelijken. Na aanmelding kan hiervoor een afspraak worden gemaakt .

Twijfel je of weet je niet of dit past binnen jullie curriculum? Stuur dan een mail naar info@techniekbazen.nl en wij nemen dan contact met je op.

Benieuwd naar voorgaande jaren? Kijk dan op de pagina’s van de finale van 201620172018 en 2019